Är det möjligt för en 13åring att lära sig att bli en entreprenör på 6veckor och tjäna ihop till hans stora dröm? Meet Murti, min adept via Drivkraft Malmö, vi har nu träffats under ett år och har redan hunnit träffa Kronprinsessan och vara med på en plånboks jakt som ledde till en 80årig präst, belöning och en artikel i Sydsvenskan ! Murti är en 13årig Malmöit som sköter sig i skolan med bra betyg och snittar 1.5 mål per match för Malmö City FC.

Hans stora dröm är att åka till Barcelona den 6e maj och kolla på El Clasico mellan Fc Barcelona och Real Madrid. Vi har satt upp mål och delmål och intäkterna från försäljningen går till att täcka upp resa, boende, fickpengar & matchbiljetter.

Under de senaste veckorna har Murti lärt sig presentationsteknik och försäljning då vi har varit ute i Malmö och pitchat för förbipasserande.

Nu har han även lärt sig att inventera, fotografera och retuschera samt skapa en egen webshop.

I skrivande stund är vi nära mål, vi har redan köpt flygbiljetter och bokat hotell. Saknar nu till matchbiljetter och fickpengar! Vi är nu i slutspurtfasen och erbjuder 50% rabatt på allt i butiken.

Vad kommer t-shirtsen ifrån?

2009 då jag bodde i Barcelona realiserade jag en barndomsdröm med att starta eget t-shirt märke med schysst produktion som skulle påminna vuxna att väcka den inre busungen till liv, att drömma stort, att våga vara annorlunda, att vara en Baraba..

Jag blev en erfarenhet rikare och även en låda med strax över 100 t-shirts som har legat förvarade. Murti tar nu över staffetpinnen för att slutföra det jag började, jag har delat med mig mina misstag så han slipper om han får för sig att starta ett klädmärke!